In deze moeilijke tijden is het belangrijk dat onze MAN-garage open blijft. Vrachtwagens en bestelwagens moeten kunnen blijven rijden voor het vervoer van essentiële voedingsstoffen en medicatie. Ook de leveringsdiensten draaien op volle toeren.

Extra 1


De maatschappij heeft nu meer dan ooit nood aan een draaiende transportsector.

Daarom blijft onze werkplaats open met beperkte bezetting en aangepaste openingsuren om onze klanten verder te helpen. De 24-uren dienst is 7 dagen op 7 voor u beschikbaar. Depannage blijft dus verzekerd.

Daarnaast is diagnose vanop afstand mogelijk dankzij ons MAN ServiceCare platform. Hierdoor wordt het contact met de klanten tot een minimum beperkt. Ook kunnen we wisselstukken online bestellen en worden ze bij u thuis geleverd.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 03 776 12 19 en via email info@lockefeer.be voor dringende depannages en herstellingen. Wij laten dan weten wanneer en hoe u uw vrachtwagen of bestelwagen bij ons kan aanbieden.

U kan op 03 776 12 19 ook terecht voor vragen over nieuwe of tweedehands Trucks en Vans.

Wij begrijpen dat de transportsector, zeker tijdens deze periode, belangrijk is en de economie niet stil kan vallen. Daarom bedanken we in het bijzonder alle MAN-chauffeurs die in de frontlinie dagdagelijks doorgaan in de strijd tegen corona.

Tot snel,

Het Lockefeer team