Eindelijk is hij daar. De langverwachte nieuwe MAN TGX. Trucklovers weten ongetwijfeld waarover het gaat, als we het over de nieuwe MAN truck generatie hebben. Trucks die nog meer dan ooit op het rijcomfort voor chauffeurs focussen. Ongetwijfeld de aangenaamste werkplek van het moment! Laten we kennismaken...

1

De nieuwe TGX? Die staat vanaf nu te schitteren in onze showroom. Een prachtige truck, waarbij het vernieuwde interieur chauffeurs echt in de watten legt.

Wat is er precies veranderd aan die nieuwe TGX? Opvallend is het redesign van de onderkant van het front van de TGX. Alles ter hoogte van de mistlampen tot aan de grille is volledig vernieuwd. Samen met wat flapjes en gleufjes voor de aerodynamica geeft het de nieuwe MAN een veel dynamischer uiterlijk.

Ook duidelijk zichtbaar aan de zijkant: de radarsensoren voor de dodehoek-assistent, nieuw op deze TGX. De TGX heeft kleinere spiegels, zodat het zicht langs de A-stijl nu veel beter is.

Helemaal achter aan de zijkant van de cabine zien we dat de horizontale gleuven in de cabine zijn vervangen door drie minimale vinnetjes, aerodomes.

Bovendien is er een brandstofbesparing van 8 procent, wat mooi meegenomen is.

Benieuwd?

Wil je kennismaken en instappen in ons demomodel? Maak dan even vooraf je afspraak met Pascal via +32 (0)3 776 12 19 of info@lockefeer.be.

4
3